Sari la conținut

Despre

Povestea întreprinderii

La început, am lucrat ca și freelancer, pentru diferiți clienți din alte țări și am învățat să-mi creez propriile soluții. Fiind întrebat des cu ce mă ocup și răspunzând prin a spune că mă ocup cu website-uri, și oameni din România au început să-mi ceară serviciile.

A pornit ca o bunăvoință de a le oferi și celor de acasă soluții la cerere. Spre surprinderea mea, cei cărora le ofeream soluțiile, le recomandau mai departe, astfel încât am deschis această întreprindere. Empowering Products.

Admir și sunt personal angrenat într-un proces de continuă dezvoltare. Domeniile psihologiei, coaching-ului și spiritualității, sunt cele cu care îmi place foarte mult să lucrez. Prin oferirea soluțiilor în aceste domenii, simt că acei profesioniști ajung la și mai mulți oameni. Este despre oameni.

Deși eu nu mă ocup direct cu aceste meserii, acțiunile mele reverberează în conștientul colectiv. Susțin profesioniști care împuternicesc oamenii. De aici și denumirea, Empowering Products.

Pentru că noi, cu asta ne ocupăm.

De ce noi?

Numele meu este David și lucrez de ani buni în acest domeniu. Până să deschid această întreprindere, am colaborat cu diferiți clienți externi (SUA, Anglia, Grecia, Israel, etc.), de unde am deprins cunoștințe și am învățat metode de a face lucrurile așa cum se fac pe plan internațional.

De la construirea unui website, pagini de vânzări, funnel-uri, cursuri online, webinarii, automatizări și așa mai departe, până la SEO, creare de conținut, social media marketing și marketing online, în general.

Nu. Nu sunt bun la toate, iar expertiza mea ajunge până la dezvoltarea website-urilor și SEO. Din toate lucrurile pe care le-am învățat, am ales să mă specializez pe anumite lucruri pentru a fi eficient. În ceea ce privește cunoștințele, însă, pot să-ți arăt ceea ce este posibil în online și care sunt opțiunile tale în acest domeniu.

Eficiență

Eficiența este esențială. Atât cea operațională cât și financiară. Abordarea are în vedere cele mai mici investiții cu cel mai mare randament.

Capabilitate

Cu o expertiză vastă în domeniu, putem aborda proiecte complexe, precum site-uri de cursuri online, programări, magazine, sisteme de email marketing și pagini de vânzări.

Dedicare

Dedicarea este totală. Suntem pasionați de ceea ce facem și învestim energie și expertiză în fiecare proiect pe care-l realizăm.

David Ionesi

Web Manager

George Williams

Developer

Julia Castillo

Client Service